Indikacijos
Maisto netoleravimo bandymas
Alergijos maistui
Maistinių medžiagų netoleravimas
Žarnyno uždegimas (IBD)
Lėtinis viduriavimas
Bakterijų peraugimas
Vidurių užkietėjimas
Sudėtis
Rryžiai, hidrolizuotų sojos baltymų izoliatas, gyvūlinės kilmės riebalai, augalinės kilmės ląsteliena, mineralai, hidrolizuotos paukštienos kepenėlės, sojų aliejus, cukrinių runkelių minkštimas, žuvų aliejus, frukto-oligosacharidai, agurklių aliejus, medetkų ekstraktas. Priedai 1/kg: vitaminas A 25300 IU, vitaminas D3 800 IU, E1 (geležis) 41 mg, E2 (jodas) 3 mg, E4 (varis) 10 mg, E5 (manganas), 55 mg, E6 (cinkas) 206 mg, konservantai, antioksidantai. Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 25,5 %, riebalai 20 %, pelenai 6,3 %, ląsteliena 3,6 %.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.