SUDĖTIS: mėsa ir gyvulinės kilmės produktai (jautiena 4%), grūdai, aliejai ir riebalai, mineralai, daržovių perdirbimo produktai, įvairių rūšių cukrus. Baltymų šaltinis: vištiena, kiauliena, jautiena
PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas D3: 390 TV, geležis (3b103): 5 mg, jodas (3b202): 0,4 mg, varis (3b405, 3b406): 3,2 mg, manganas (3b502, 3b503, 3b504): 1,6 mg, cinkas (3b603, 3b605, 3b606): 16 mg – Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 0,2 mg.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Žali baltymai: 6,7 % – Neapdoroti aliejai ir riebalai: 6,6 % – Žali pelenai: 1,1 % , žalia ląsteliena 0,5 % – Drėgnis: 80,0 % – Kalcis: 0,13 % – Fosforas: 0,075 % – Kalis: 0,19 % – Natris: 0,08 % – Magnis: 0,016 % – chloridas: 0,14 % – siera: 0,24 % – vitaminas D (iš viso): 420,0 TV/kg – hidroksiprolinas: 0,05 % – nepakeičiamos riebalų rūgštys (linolio rūgštis, arachidono rūgštis): 2,35 % – šlapimo šarminančios medžiagos: kalio citratas, kalcio karbonatas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.