SUDĖTIS: gyvuliniai riebalai, ryžiai, pavirinti kviečių miltai, dehidruoti kiaulienos baltymai*, kviečių miltai, kviečių glitimas*, daržovių skaidulos, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, dehidruota žuvis, mineralai, cikorijos minkštimas, žuvų taukai, sojų aliejus, palmitino ir stearino rūgštys, mono- ir digliceridai, esterifikuoti su citrinos rūgštimi, gysločio lukštai ir sėklos, frukto-oligo-sacharidai, medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis). Baltymų šaltiniai: dehidruoti kiaulienos baltymai*, kviečių glitimas*, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai.
PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A: 21000 TV, vitaminas D3: 800 TV, geležis (3b103): 45 mg, jodas (3b201, 3b202): 4,5 mg, varis (3b405, 3b406): 14 mg, manganas (3b502, 3b504): 58 mg, cinkas (3b603, 3b605, 3b606): 148 mg, selenas (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg – Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 10 g – Konservantai – Antioksidantai.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Žali baltymai: 24,5 % – Neapdoroti aliejai ir riebalai: 21,5 % – Žali pelenai: 6,6 % – Žalia ląsteliena: 4,6 % – kalcis: 0,7 % – fosforas: 0,41 % – Kalis: 0,9 % – Natris: 0,45 % – magnis: 0,08 % – chloridas: 0,94 % – siera: 0,4 % – vitaminas D (viso): 900,0 TV/kg – hidroksiprolinas: 0,42 % – EPR/DHR: 0,41 % – nepakeičiamos riebalų rūgštys (linolio rūgštis, arachidono rūgštis): 3,51 % – Šlapimą šarminančios medžiagos: kalio citratas, kalcio karbonatas.
*L.I.P.: itin gerai virškinami baltymai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.