SUDĖTIS: kukurūzų miltai, ryžiai, dehidruoti kiaulienos baltymai*, gyvuliniai riebalai, kukurūzų glitimas, daržovių skaidulos, kukurūzai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, mineralai, kviečių glitimas*, cikorijos minkštimas, žuvų taukai, sojų aliejus, palmitino ir stearino rūgštys, mono- ir digliceridai, esterifikuoti su citrinos rūgštimi, gysločio lukštai ir sėklos, frukto-oligo-sacharidai, medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis). Baltymų šaltiniai: dehidruoti kiaulienos baltymai*, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, kviečių glitimas*.
PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A: 22500 TV, vitaminas D3: 800 TV, geležis (3b103): 47 mg, jodas (3b201, 3b202): 4,7 mg, varis (3b405, 3b406): 15 mg, manganas (3b502, 3b504): 61 mg, cinkas (3b603, 3b605, 3b606): 147 mg, selenas (3b801, 3b811, 3b812): 0,08 mg – Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 10 g – Konservantai – Antioksidantai.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Žali baltymai: 26,0 % – Neapdoroti aliejai ir riebalai: 17,0 % – Žali pelenai: 6,2 % – Žalia ląsteliena: 4,8 % – kalcis: 0,63 % – fosforas: 0,45 % – Kalis: 0,9 % – Natris: 0,4 % – magnis: 0,05 % – chloridas: 0,76 % – siera: 0,5 % – vitaminas D (viso): 900,0 TV/kg – hidroksiprolinas: 0,86 % – EPR/DHR: 0,41 % – nepakeičiamos riebalų rūgštys (linolio rūgštis, arachidono rūgštis): 3,13 % – Šlapimą šarminančios medžiagos: kalio citratas, kalcio karbonatas.
*L.I.P.: itin gerai virškinami baltymai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.