SUDĖTIS: tapijoka, dehidruoti ančių baltymai, daržovių skaidulos, hidrolizuoti paukštienos baltymai, gyvuliniai riebalai, cukrinių runkelių minkštimas, žuvų taukai, mineralai, sojų aliejus, gysločio lukštai ir sėklos, frukto-oligo-sacharidai, medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis). Baltymų šaltiniai: dehidruoti ančių baltymai, hidrolizuoti paukštienos baltymai. Angliavandenių šaltinis: tapijoka.
PRIEDAI (kilograme ėdalo): Maistiniai priedai: vitaminas A: 26500 TV, vitaminas D3: 800 TV, E1 (Geležis): 40 mg, E2 (Jodas): 3,6 mg, E4 (Varis): 15 mg, E5 (Manganas): 53 mg, E6 (Cinkas): 150 mg, E8 (Selenas): 0,25 mg – Konservantai – Antioksidantai.
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Žali baltymai: 21,0 % – Neapdoroti aliejai ir riebalai: 9,0 % – žali pelenai: 8,0 % – Žalia ląsteliena: 4,5 % – Kilograme ėdalo: nepakeičiamosios riebalų rūgštys (linolio rūgštis): 17,6 g – EPR & DHR: 3,5 g – Omega-3: 7,5 g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.